Vi på Esthetista erbjuder professionella hudvårdsprodukter och certifierade
utbildningar inom estetisk medicin och avancerad hudvård!

Hos oss på Esthetista hittar du ett brett urval av professionella hudvårdsprodukter och certifierade utbildningar inom estetisk medicin och avancerad hudvård! Vi samarbetar med de mest ledande aktörerna i branschen och är en stolt partner till AstoMed. Vårt fokus ligger på högkvalitativa märken och att alltid hålla oss uppdaterade om de allra senaste teknikerna på marknaden. Våra kurser och utbildningar undervisas av experter inom avancerad medicinsk estetik. När du är Esthetista certifierad får du exklusiv åtkomst till Esthetistas återförsäljarportal med unika erbjudanden och priser just för din profession.


BB Glow

Vill du kunna erbjuda dina kunder en hy som strålar varje dag, utan make-up? BB Glow är en kosmetisk micro-needling (fraktionell mesoterapi) behandling där ett Dermowhite-serum slussas ner i huden med hjälp av NANO-nålar. Serumet kommer i 3 olika nyanser för att anpassa färgen till just din kunds hudton. Behandlingen ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton.

Dermaplaning

Dermaplaning metoden går ut på att exfoliera hela ansiktet med en tunn skalpell vilket effektivt tar bort döda hudceller, stimulerar cellförnyelsen, syresätter huden, ökar cirkulationen, minskar fina linjer och porer och allt vellus hår avlägsnas. Behandlingen resulterar direkt i en djupt återfuktad, ultralen hud med en magiskt ny lyster och Glow!

Lash Lift

Lash Lift är en mycket populär behandling där man permanent böjer upp fransarna från roten för att ge ögat ett piggare intryck med längre och fylligare fransar. Under behandlingen ingår även färgning av fransar samt avslutande behandling med en stärkande keratin boost. Ett skonsammare alternativ till fransförlängning!

Microdermabration

Diamant microdermabrasion är en mjuk och skonsam hudslipning som utförs maskinellt genom ett diamantmunstycke i kombination med vakuum. Behandlingen är en smärtfri och är en väldigt effektiv metod för att komma tillrätta med ett flertal vanliga hudproblem. Produktionen av kollagen och elastin ökar, vilket resulterar i en synlig och påtaglig smidig och fräsch hud.

Ansiktsbehandlingar

I denna kurs kommer du få en djupare och bredare kunskap inom huden, produktkännedom och praktisk teknik. Efter utbildningen kommer du kunna utföra professionella ansiktsbehandlingar anpassade efter din kunds hudtyp och hudtillstånd.

Kemiska peelingar

Kurs i avancerade exfolieringsbehandlingar med TCA och AHA syror. Med kemiska peelingar kan du behandla b.la: acne, acne ärr, ärr, åldersfläckar, solfläckar, solskador, fina linjer och rynkor, grov hud, fjällande hud och ojämn hudton

Nålfria fillers

Fillers utan nålar är en ny populär metod där man återfuktar huden på djupet och ger ett fylligare och föryngrat utseende. Med denna teknik kan man fylla ut fina linjer och mindre rynkor samt bygga upp volym i ex. läppar och kindben.

Fillersinjektioner

Praktisk och teoretisk kurs i injektionsteknik med fillers från de mest ledande aktörerna i branshen. Välj mellan grundutbildning eller masterinjector…

Microbotox

Microbotox är en behandling där en liten mängd botulinumtoxin A injicerars i huden tillsammans med Hyaluronsyra och andra härliga vitaminer med hjälp av en ampull/behållare med 20 st små nålar.  Ett perfekt alternativ till dina kunder som inte vill ta steget och göra en fullständig Botoxbehandling då detta är en ”lightbehandling” med mikroskopiska mängder toxin.

Botulinum toxin/Botox-injektioner

I över 20 år har man använt Botox som läkemedel inom sjukvården. Den aktiva substansen är ett högt framrenat bakterieprotein, Botulinumtoxin typ A. Botox injiceras genom små, mycket tunna nålar och verkar lokalt kring injektionsstället genom att blockera nervimpulser till muskler eller körtlar. Resultaten syns ofta redan efter ett par dagar och är maximal efter 7-14 dagar.

PRP

Mini ansiktslyft utan operation med PRP.
Behandling med Platelet Rich Plasma. PRP (platelet rich plasma) är en injektionsbehandling med ditt eget blod. I blod finns trombocyter, i dessa trombocyter finns en mängd olika proteiner som fungerar som tillväxthormoner för kroppens celler och vävnader. 

Microneedling

Microneedling är en teknik där man med hjälp av en mängd mikronålar öppnar upp mikrokanaler i huden för att orsaka en kontrollerad skada på huden. Under behandlingen tillförs ett näringsrikt serum. Detta stimulerar elastin- och kollagenproduktionen, hudens naturliga läkningsprocess. Resultatet blir spänstigare, fylligare, starkare och ungdomligare hud.