PRP

Mini ansiktslyft utan operation med PRP.
Behandling med Platelet Rich Plasma PRP (platelet rich plasma) är en injektionsbehandling med ditt eget blod. I blod finns trombocyter, i dessa trombocyter finns en mängd olika proteiner som fungerar som tillväxthormoner för kroppens celler och vävnader. När vi skär oss i huden så aktiveras blodplättar, så att immunsystemet börjar reparera skadan.

Hur Fungerar PRP/Vampyrbehandlingen?
Vi tar ett vanligt blodprov som placeras i en centrifug. Krafterna i centrifugen får blodet att separera och framhäver Plasman i blodet. Plättarna som finns i Plasman aktiveras för att släppa tillväxtfaktorer som sedan stimulerar dina egna Stamceller. De aktiverade plättarna injiceras sedan in i vävnaderna för att påbörja processen av Biostimulation. 

Produkterna vi använder: PRP RegenLab.

Resultat beroende på område; starkare hår, fastare och jämnare hy, volym i ansiktet, förbättringar av ärr (acne och bristningar tex) etc. Produkten kommer från dig själv och är den naturligaste behandlingen du kan tänka dig.

Pris: 28.000:- SEK (Inkl. moms)
Kursen innefattar teori samt praktik. 
* Behörighet: Legitimerad läkare, leg ssk, dispans kan ges för annan behörig personalgrupp med kunskap inom venös provtagning.

Efter godkänd utbildning erhålles diplom som certifierar kompetens inom PRP samt centrifug med startkit Regent Lab .

Intresseanmälan